Almond oil

I det siste har jeg tenkt mye på hvilke produkter jeg bruker til hår og hud og har prøvd å bruke naturlige produkter. Et av mine produkter er Almond oil, og jeg elsker det! Almond oil er bra for både hår og hud. 

Oljen gir deg både myk og ren hud og den er god om du har tørr hud (vil også anbefale olivenolje om du har tørr hud). Det er en naturlig olje som kan brukes til alle, til og med små barn. Den er laget av ubehandlede mandler som er presset sammen, og er derfor ikke anbefalt til folk med veldig sterk allergi for mandler. Det er ulike måder å bruke oljen på, men jeg bruker den etter jeg har "tatt bort sminken" med sminkeservietter og i håret før jeg dusjer. 

Ansiktsrens: 

Du tror kansje at sminkeserviettene tar bort all sminken, men nei, de er ikke så god som på reklamen. Men almond oil, er veldig god til å rense ansiktet med. Det finns ulike typer almond oil, om du ønsker en som renser porene, må du kjøpe sweet almon oil. Jeg er helt overrasket over hvor god oljen er til å rense ansiktet.

Men hvordan skal du gjøre det? 

Det er ikke vanskeligere enn at du tar en bommullspad og tar bittelitt olje (ikke mye, ca 1/3 T - skje, kan ta mer om ikke det hjelper da) på paden og "vasker" ansiktet med den. Den vil ta bort sminken som fortsatt sitter i huden. Du vil se forskjell. Jeg bruker det av og til på dager jeg ikke har brukt sminke. Det er mye skit i luften og dette viser seg når jeg stryker paden over ansiktet, for oljen tar virkelig bort alt. 

Det eneste som kan være litt negativt, er at den kan svi og klø litt noen ganger, men dette skjer sjeldent. 

Til håret: 

Jeg sa tidligere i innlegget at jeg også brukte det til håret. Oljen gir et mykere og mer glansfullt hår. Det eneste du trenger å gjøre for at dette skal skje, er å ta litt olje på hendene og føre det i håret. Du kan ta det overalt i håret men ikke oppe i håret, for da blir det veldig fett. Du tar det i ca 5 min før du dusjer, slik at oljen kan trekke inn i håret. Så dusjer du helt vanlig, men vil anbefale å dusje håret men kaldt vann, om du vil slite minst mulig på håret. Vil ogå anbefale å la balsamen virke 2 min. i håret. 

Hvor får du kjøpt den? 

Du får kjøpt Almond oil mansge steder, både på nettet, i drugstores (superdrug, Rossman osv) og på butikker som global food. Jeg kjøpte min nyeste fra et merke som heter cococare og fikk tak i den far iHerb.com (link) , men den er visst veldig billig på Global food. Her er min olje: Har du noen gang prøvd almond oil? Isåfall, hva synest du? 

 

 

 

Hva jeg hører på atm

Ja, musikk betyr mye for meg og jeg hører på musikk hver dag. Har ganske variert smak, og hører mye på litt hard rock, men her er 5 av de sangene jeg tenkte å dele som kanskje andre også kan like, tok litt varierte sanger? Jeg elsker disse sangene! 

Royal Blood - Figure it out 

Hayden Calnin - For my help 

The Royal Consept - D-D-Dance

Sam Smith - I know I´m not the only one 

Dale Earnhardt Jr Jr - Simple girl 

 

Har du sangtips til meg? 

Oppskrift - Quesadillas

Jeg fikk et spørsmål om jeg kunne legge ut oppskriftene på maten jeg spiser fordi det så godt ut, og jeg skal prøve så godt jeg kan! Jeg elsker å lage mat, og finner ofte enkle og gode oppskrifter og gjør det til mine egne, dette er en av de.

Quesadillas er supergode lefser fylt med det akkurat du liker. De fleste bruker kjøttdei eller kylling i, men det gjør ikke jeg. Jeg tenkte å vise en litt enklere måte å lage dem på. 

Du kan egentlig bruke det du vil i lefsene, men dette er ingridiensene jeg brukte: 

-2stk tortilla (stor) 

- 1ss mais 

- 4 kyllingskinker (kan bruke vanlig kokt skinke) 

- 10 sneier med hvitost 

- grønn pesto 

- Ruccola salat 

Det første du gjør er å da den ene lefsen og smørre litt pesto over den. Du trenger ikke ta mye, eller om du ikke liker pesto kan du droppe det. Det er bare for å få litt mer smak. Når du har smurt utover hele lefsen, tar du 7 ostesneier oppå slik at det dekker ca. hele lefsen, men ikke ute i kantene eller utenfor lefsen. Så tar du på skinken og etter det ruccola salat. Du trenger heller ikke ta mye ruccola salat, men jeg tok ca. en håndfull. Så tar du maisen og strør den litt utover på lefsen. Deretter tar du de 3 siste ostesneiene oppå, disse tar vi bare på for å feste de to lefsene. Etter det, smører du den andre lefsen med pesto og tar den oppå den andre. Nå kan du varme opp en stekepanne litt og så ta lefsen oppå.  Du varmer den til osten er smeltet på den siden som er nederst og du kan gjerne bevege litt på lefsen slik at den ikke brenner i bunnen. Så når osten har smeltet snur du den og gjør det samme. Når all osten er smeltet er lefsene ferdig og kan spises. Du kan gjerne skjere den opp som en pizza. 

Har du noe tips til hva jeg kan prøve å ha på dem neste gang? 

 

Les mer i arkivet » Juli 2015 » Juni 2015 » Mai 2015


Hei! Jeg heter Matilde, og er en femten år gammel jente som elsker å ta bilder! Her kan du lese om min hverdag, sminke, se bilder, mote og mye annet.

For kontakt:
Matsol09@gmail.comhits