VSCO

Hei! Nå er det veldig lenge siden sist, men jeg bestemte meg for å prøve å begynne å blogge igjen.. Haha! Har faktisk hatt en pause på sånn ett halvt år, men håper det går fint, og at folk fortsatt vil følge bloggen min! Jeg har i løpet av dette året blitt helt hektet på appen VSCO, og jeg får så utrolig mye inspirasjon fra den appen! Elsker også filterene der, så redigerer mye av bildene mine der! Anbefalees! Bildene er hentet fra min VSCO - matildesolsvik (link)

Har du VSCO? 

Fin morgen

ÅÅ! Var så deilig å våkne opp til en sol som lyste inn vinduet på rommet. Det var nydelig! Jeg elsker å våkne opp ti et lyst rom, det er det beste! Når jeg ser ut vinduet tenker jeg over hvor fint vi faktisk har det her på Vik. Det er utrolig fint her om sommeren. Jeg bor veldig nærme sjøen i et "lukket område" så vi bor i en vik (HMM, det heter Vik. Tilfeldighet?) og det er så vakkert her akkurat nå. Tok noen bilder igår (var ikke så veldig fint vær da, menmen..

Liker du plassen der du bor? 
 

Purple


//Canon eos 600D

Hvilket synest du var finest? 

New watch//Urban Outfitters - 24 pund 

Fin dag

Ja, idag fikk vi besøk av noen venner fra mamma sitt hjemsted ( Jølster i Sogn og Fjordane) og det er såå koselig! Vi har kost oss masse. Vi grillet, spillte kort, spillte kubb i hagen og hadde det bare veldig gøy! 

Hva har du gjort idag? 

 

Favoritt instagramprofiler

                          @urbanoutfitters                                               @sayomiku                                                          @toms                       @svaithai                                                             @s.ashh                                                            @christinamour


(navnene er lenket)

Produkter jeg må ha

Jeg ELSKER sminke, og synest egentlig jeg trenger alt jeg har i sminkemappen, men så tenkte jeg gjennom hva jeg egentlig faktisk er avhengi av, og kom frem til 4 produkter (fem med kosten) jeg bruker hver eneste gang jeg sminker meg (ikke akkuratt disse produktene, men sånn som øyenskygge, må ikke være denne øyenskyggen) 

 Mascara er noe jeg virkelig elsker. Mine vipper er velidg lyse helt ytterst og ser dermed veldig korte ut, uten mascara, så den gjør virkelig vippene mine 1000 ganger finere. Min favorittmascara er den du ser på bildet, Benefit - They're real, den er bare perfekt! 

♥ Øyenskygge! Jeg elsker øyenskygge og bruker det hver dag. ( får sykt oljete øyelokk uten øyenskygge) Synest det er så gøy å ta på øyenskygge, prøve nye måter å gjøre det på og nye looker. Mitt favorittpalett er Urban Decay - Naked 2. Den har så mange nude farger som ser naturlig ut, men også mange farger som kan brukes om du vil pynte deg. 

Concealer er virkelig et must have produkt for meg. Jeg bruker selfølgelig dette til å dekke over urenheter og ofte til highlighting. 

Pudder. Når jeg bruker concealer så får jeg ganske oljete hud og har egentlig ganske oljete hud uten concealer også, så trenger et godt pudder for å holde huden matt. Derfor bruker jeg Rimmel - Stay Matte pudderet, og jeg elsker det. Tror jeg kjøpte 5 stk når jeg var i London? ( de selger de ikke i Norge lenger). Og for å bruke dette fantastiske pudderet trenger jeg en god pudderkost, og min favoritt er pudderkosten fra kicks. 

Er det noen produkter fra sminkemappen du ikke klarer deg uten? 

Nye deksler fra Skinny dip London
Heihei, søte leser! Som du kansje vet så har jeg vært i London, og der kom jeg over denne lille søte butikken kallt Skinny Dip. Det var utrolig mange søte deksler, etuier og vesker der inne, og klarte selfølgelig ikke la være å kjøpe noen deksler. Alle 3 kostet 12 pund som blir ca 150/170 norske kroner. Elsket alle dekslene, de sitter så fint på mobilen og jeg elsker "gjennomsiktige" deksler. I tilleg var det jop så søt print på alle 3! Du får kjøpt dekslene HER

Hvilke likte du best? 

Spørsmål?

Da tenkte jeg å ha en mini "spørsmålsrunde" der dere kan spørre meg om ting (sykt kult at dere kan spørre meg om ting i en spørsmålsrunde, ikke sannt?) Så bare fyr løs! 


(randomt bilde fra arkivet, tatt med canon eos 600D) 

Roomtour

Ja, da ble det endelig laget en roomtour! Er ikke 100% fornøyd med rommet enda, menmen! 

 

LONDON ( instagram recap )Instagram

UD NAKED

Endelig har jeg fått tak i det orginale naked palettet. Har hatt lyst på det så lenge. Jeg har både naked 2 og 3 fra før og syns det var på tide å få tak i orginalen også! Jeg har ikke fått veldig lang tid på å prøve ut palettet (kjøpte det for 5 dager siden) men jeg elsker det allerede! Det er perfekt om du ønsker å ha noe annnet en matte øyenskygger på øyenlokket men ikke vil at det skal bli for overdrevet. Det har både nude og varme farger, litt rosy- farger og kalde farger. Så det anbefales virkelig. 


(litt dårig lys på bildet, du kan ikke se fargene veldig tydelig) 

Har du noen av Naked palettene? 

Birkenstock
Kjøpt i London på footlocker for ca. 500 kr 

WB Harry Potter studios

Som dere vet var jeg i London i uken som var, og besøkte Harry Potter studios. Som en stor Harry Potter fan, var dette utrolig stort for meg, og noe av det kuleste jeg har opplevd. Om du liker Harry Potter eller ikke så er dette til å anbefale, det er utrolig fasinerende å se hvordan de har laget alle effektene i filmene og hvordan de har brukt greenscreen osv.. 

 Sommerinspirasjon

Fin fin dag

 


Har hatt en super dag med venner idag! Vi grillet og spiste god mat på en "strand" og badet, men det var veldig kaldt så vi gikk hjem til Hanne for å bade i Yakuzien hennes, noe som alle utenom meg gjorde. 

Hva har du gjort idag? 

Mai - Instagram                                                                                                  Instagram

25.05.2015

Konfirmajonsvideo

Besøk min fotosideHar laget en fotoside, håper du vil ta turen innom! (bildet er linket) 

fridayStressukeDenne uken har vert og er/blir veldig stressende, vi har 1 fremføring, 1 innlevering, 2 prøver, og et k & h prosjekt som skal bli ferdig.. Så ja, det re ganske mye som skjer for tiden, i tilegg skal jeg i 3 konfirmasjoner. Skal prøve å blogge hver dag fremover, men kan ikke love noe! 

haha

Ja, det er litt lenge siden jeg har blogget nå! Og jeg beklager det virkelig! Planlegger å lage en slags video, der jeg viser hva jeg har fått fra iHerb, når jeg har fått det og hva jeg synest om "survicen" osv? Men finner ikke kamerastativet mitt, så når jeg finner det og har fått pakken blir det video, haha! Men, ja idag har jeg vert på skolen og egentlig bare slappet av hjemme øvd litt på noen sanger vi skal synge på en konsert her i kommunen, og sett på slash som er en av mine favorittserier! :) 

Hva har du gjort i dag? 

friday

Ja da var det fredag, og jeg skl på leir! Musikk-prosjektet vårt gikk halveis ned i dass, men så kom det seg opp igjen (?) Så det blir leir på meg i helgen, kommer til å ta med meg macen så kanskje det blir litt blogging? 

Fredagskos

Ja, da var det fredag! Har kost meg mye hittil og skal kose meg videre med venner på en klubb.

Hva har du gjort/skal du gjøre idag?

10 ting som gjør meg glad

Ski: Jeg elsker å stå på ski, med perfekt føre, perfekt sikt og alt det avnde som følger med! 

Musikk: Jeg elsker musikk og det er noe av det beste jeg vet! Elsker Beatles og de gjør meg bare veldig glad! 

Dyr: Har alltid elsket dyr, og de får meg alltid til å smile! 

Britisk: Alle som snakker britisk fanger meg. Det gjør meg så glad og jeg har utrolig lyst å bo i London i fremtiden! 

Cecilie: Hun er min beste venn og støtter meg i nesten alt, og hun gjør meg veldig glad! 

Lys: Jeg elsker å våkne opp til ett lyst rom fyllt med sollys, jeg elsker at det er lyst om kveldene og om morgenene.

♥ Venner, familie og hyggelige folk: Jeg elsker å være sammen med snille, hyggelige og morsomme folk! Jeg er utrolig utadvent og er avhengi av å være med folk! Friluftsliv: Jeg elsker å være ute, lage bål og bare nyte naturen på den måten. 

Farger: Blir sykt glad av masse farger, og er veldig glad i gul og rosa! 

Å bade: Å bade i fersktvann om sommeren er noe av det gøyeste å gjøre om sommeren! 

 

 

 

Bestevenner

Hei igjen! Det er fortsatt Cecilie som sitter her å skriver, og i dag tenkte jeg å skrive fem tilfeldige fakta om både vennskapet til meg og Matilde, og om oss!

Vi elsker å diskutere med hverandre - Det høres kanskje litt rart ut, men vi diskuterer hele tiden og vi liker det. Mange kan sikkert oppfatte det som krangling, men vi vet hvor vi har hverandre, og det er bare veldig morsomt, egentlig. 

Radarpar - Det er noen som kaller oss radarparet,  fordi vi er så mye sammen, og vi har det så utrolig gøy ilag. Jeg er så utrolig takknemlig for at jeg og Matilde er venner. Hun er den snilleste, nydeligste og beste personen jeg kjenner. 


Vi er samme persontype -  Det er jo ikke helt sikkert, men vi har begge tatt en test tre ganger, og vi har fått det samme resultatet alle gangene. For de som ikke vet hva persontype vil si, så kan du finne testen her, og da kan du sikkert lese litt hva det vil si....hehe. 

Vi har ganske lik stemme -  Veldig random, men det er mange/noen som sier at vi har ganske lik stemme, det eneste er at vi har litt ulik "dialekt". En gang ringte moren til Matilde til hun, også var det jeg som snakket, men hun trodde det var Matilde. Haha, det var ganske morsomt. 

Vi er verdens beste bestevenner -  Det mener sikkert alle om seg og sin bestevenn, men jeg tror faktisk at vi er det, neida, joda, kanskje. 

skoleskoleskole


I dag har jeg igjen hatt med meg Suzanne hjem og vi har jobbet med spansk. Haha, dritkjedelig.. Det verste faget! Men jaja, læreren vår er kul da. Så vi lagde smoothie og koste oss med det ihvertfall, nå sitter vi egentlig bare og chiller litt, hah! 

Make waffles not war

Heisann! Denne onsdagen har vert helt nydelig men veldig stressende og slitsom! Det har vert veldig koselig. for vi har nemlig med friluftslivgruppen vår vert på The dale oen experiens og padlet i kaiak, brent bål, klatret og kost oss masse! Men med en gang jeg kom tilbake til skolen måtte jeg rett på sak og jobbe med engelsk og spansk og lage en plakat (som var ganske gøy). Er ferdig nå, men skal ha 2 fremføringer de 2 neste dagene. Så kom jeg hjem og lagde vaffler, siden det er den internasjonale vaffeldagen i dag og sitter og spiser dem nå.. 


Hva har du gjort idag? 

random fakta om meg

♥ Jeg ELSKER vinteren, og synest at kulde er mye bedre enn varme! 

♥ Jeg er veldig glad i sminke, og ser mer på det som en gøy hobby enn stress om morgenen 

♥ Jeg elsker alt som er engelsk: Briter, england i seg selv, irer, britiske merker, osv.. 

♥ Jeg har syklet på en gammeldame?! 

♥ Jeg liker å ta bokeh bilder ↓

♥ Både faren min, moren min, bestefaren min, 3 av onklene mine og 3 av tantene mine er lærere (og 3 av de jobber på skolen min) 

♥ Jeg liker å lage mat 

♥ Jeg er demivegetarianer, som vil si at jeg ikke spiser pattedyr. 

♥ Noe av det beste jeg vet å ha på skiven er makrell i tomat 

♥ Jeg ble født 3 uker for tidlig 

♥ Jeg er en grimster, som vil si at jeg er en grimm-fan, Grimm er en serie ( som jeg anbefaler sterkt) 

♥ Jeg vil bli youtuber

♥ Jeg har vert i 8 ulike land 

♥ Jeg elsker bær, spesielt rips og blåbær♥ Det gøyeste jeg vet er å stå på ski 

♥ Favorittstedene mine i verden er Hemsedal og London 

♥ Jeg får lett hjemlengsel 

♥ Jeg er veldig utadvent 

♥ Jeg er utrolig glad i dyr 

♥ Jeg står for dyrs rettigheter og kjøper ikke dyretestet sminke 

♥ Jeg syns det er gøy å se på minecraftvideoer på youtube 

♥ Jeg har ett hat/elsk forhold til Bergen 

 

Så nå vet dere litt mer om meg! 

 

Les mer i arkivet » Januar 2016 » Juli 2015 » Juni 2015


Hei! Jeg heter Matilde, og er en femten år gammel jente som elsker å ta bilder! Her kan du lese om min hverdag, sminke, se bilder, mote og mye annet.

For kontakt:
Matsol09@gmail.comhits