Mai - Instagram                                                                                                  Instagram

Lunch

Heihei! Idag har vi faktisk fri, så nyter dagen med sol her hjemme! Har nettopp spist litt lunch med de to søskene mine, og skal møte Cecilie senere i dag for å lage en video til ungdommsklubben vi går på. Det blir utrolig gøy, det er alltid gøy å være med hun. Og senere skal jeg på korøving og et møte etter det igjen! ÅÅÅ, forresten skal hente pakken min fra iHerb idag, gleder meg! Blir kanskje en video om produktene senere? 

Hva har du gjort/skal du gjøre i dag? 

25.05.2015

ferdig med eksamen

Ja, da var jeg ferdig med eksamen! Det er helt sykt hvor fort tiden har gått! Kan ikke tenke at jeg er ferdig med ungdommsskolen. Haha! Følte det gikk ganske dårlig da, men jaja, har kommet inn på skole uansett.. Men da har vi bare en prøve igjen før vi skal på klassetur til Polen/Tyskland, så jeg får sikkert litt mer tid til bloggen. 
Nå sitter jeg her og spiser jordbær og is! Nam! Skal treffe noen venner ikveld og se film, kommer il å bli kos!  

Hva gjør du ikveld? 

 

Konfirmajonsvideo

Nydelig

//canon eos 600D 

Besøk min fotosideHar laget en fotoside, håper du vil ta turen innom! (bildet er linket) 

mandag

I dag har det ikke vært den fineste dagen, det har regnet og jeg har vært ganske trøtt. Men i ca 5 minutter var det varmt og sol ute og det løftet dagen litt, så jeg løp ut og tok noen bilder og så løp jeg inn igjen. Jeg lagde også til kaninburet i regnværet for jeg skal få en liten kanin imorgen. Skal sørge for at dere får se den! 

Hvordan har dagen din vert? 

Skikkelig vårJa, jeg bor jo i en bygd der det er mye sau, og den beste vårfølelsen jeg kan få, får jeg når jeg ser at det løper små lam utenfor på beitene, det er så koselig! 

Hva er den beste vårfølelsen du kan få? 

Mai


Nå har jeg virkelig vårfølelse. Blomstrene begynner å komme, sauene får unger, solen skinner og det er lyst hele dagen. Jeg elsker vår! Utrolig fin årstid. Jeg liker ikke mørket og elsker dermed vår og sommer. Å stå opp til et lyst rom, helt fantastisk! 

 

fridayStressukeDenne uken har vert og er/blir veldig stressende, vi har 1 fremføring, 1 innlevering, 2 prøver, og et k & h prosjekt som skal bli ferdig.. Så ja, det re ganske mye som skjer for tiden, i tilegg skal jeg i 3 konfirmasjoner. Skal prøve å blogge hver dag fremover, men kan ikke love noe! 

Les mer i arkivet » Mai 2015 » April 2015 » Mars 2015


Hei! Jeg heter Matilde, og er en femten år gammel jente som elsker å ta bilder! Her kan du lese om min hverdag, sminke, se bilder, mote og mye annet.

For kontakt:
Matsol09@gmail.comhits