haha

Ja, det er litt lenge siden jeg har blogget nå! Og jeg beklager det virkelig! Planlegger å lage en slags video, der jeg viser hva jeg har fått fra iHerb, når jeg har fått det og hva jeg synest om "survicen" osv? Men finner ikke kamerastativet mitt, så når jeg finner det og har fått pakken blir det video, haha! Men, ja idag har jeg vert på skolen og egentlig bare slappet av hjemme øvd litt på noen sanger vi skal synge på en konsert her i kommunen, og sett på slash som er en av mine favorittserier! :) 

Hva har du gjort i dag? 

friday

Ja da var det fredag, og jeg skl på leir! Musikk-prosjektet vårt gikk halveis ned i dass, men så kom det seg opp igjen (?) Så det blir leir på meg i helgen, kommer til å ta med meg macen så kanskje det blir litt blogging? 

Inspiration


  
 
 
Mandagsmorgen

Ja, da var det skole igjen! Nå sitter jeg bare her med mattebøkene mine og drikker smoothie, haha! Øver ti matteprøve heletiden når, kanskje litt sent å begynne å jobbe med matte 3 dager før prøven? Men jaja, det er noen som har spurt meg hva jeg har i mine smoothies, og tenkte å kanskje lage ett innlegg om det senere, har kjøpt noen greier på iherb som jeg tenkte å prøve ut i smoothien :) 

Hva skal du gjøre idag?

Hva jeg hører på atm

Ja, musikk betyr mye for meg og jeg hører på musikk hver dag. Har ganske variert smak, og hører mye på litt hard rock, men her er 5 av de sangene jeg tenkte å dele som kanskje andre også kan like, tok litt varierte sanger? Jeg elsker disse sangene! 

Royal Blood - Figure it out 

Hayden Calnin - For my help 

The Royal Consept - D-D-Dance

Sam Smith - I know I´m not the only one 

Dale Earnhardt Jr Jr - Simple girl 

 

Har du sangtips til meg? 

Ut på tur aldri sur

I dag har jeg vert med 4 av de beste jentene i verden og jobbet med musikkprosjektet vi har på skolen, og det har egentlig vert veldig gøy! Vi koste oss med pizza, snakking og har spilt inn musikkvideo, så det blir sikkert veldig bra! Nå sitter jeg bare her med mamma og pappa og ser på TV. Morgendagen går vell til øving til mattetentamen og bloggen :) Kanskje jeg skal lage en video, om jeg skal det, har du tips til hva jeg kan lage video om? 


Hva har du gjort idag? 

Fredagskos

Ja, da var det fredag! Har kost meg mye hittil og skal kose meg videre med venner på en klubb.

Hva har du gjort/skal du gjøre idag?

Oppskrift - Quesadillas

Jeg fikk et spørsmål om jeg kunne legge ut oppskriftene på maten jeg spiser fordi det så godt ut, og jeg skal prøve så godt jeg kan! Jeg elsker å lage mat, og finner ofte enkle og gode oppskrifter og gjør det til mine egne, dette er en av de.

Quesadillas er supergode lefser fylt med det akkurat du liker. De fleste bruker kjøttdei eller kylling i, men det gjør ikke jeg. Jeg tenkte å vise en litt enklere måte å lage dem på. 

Du kan egentlig bruke det du vil i lefsene, men dette er ingridiensene jeg brukte: 

-2stk tortilla (stor) 

- 1ss mais 

- 4 kyllingskinker (kan bruke vanlig kokt skinke) 

- 10 sneier med hvitost 

- grønn pesto 

- Ruccola salat 

Det første du gjør er å da den ene lefsen og smørre litt pesto over den. Du trenger ikke ta mye, eller om du ikke liker pesto kan du droppe det. Det er bare for å få litt mer smak. Når du har smurt utover hele lefsen, tar du 7 ostesneier oppå slik at det dekker ca. hele lefsen, men ikke ute i kantene eller utenfor lefsen. Så tar du på skinken og etter det ruccola salat. Du trenger heller ikke ta mye ruccola salat, men jeg tok ca. en håndfull. Så tar du maisen og strør den litt utover på lefsen. Deretter tar du de 3 siste ostesneiene oppå, disse tar vi bare på for å feste de to lefsene. Etter det, smører du den andre lefsen med pesto og tar den oppå den andre. Nå kan du varme opp en stekepanne litt og så ta lefsen oppå.  Du varmer den til osten er smeltet på den siden som er nederst og du kan gjerne bevege litt på lefsen slik at den ikke brenner i bunnen. Så når osten har smeltet snur du den og gjør det samme. Når all osten er smeltet er lefsene ferdig og kan spises. Du kan gjerne skjere den opp som en pizza. 

Har du noe tips til hva jeg kan prøve å ha på dem neste gang? 

 

En god start på dagen

Hei! Ja, da er det dagen for norsktentamen! Sykt gøy altså, neida, men føler meg faktisk ganske klar!

Hva skal du gjøre idag? 

stappfull dag

Heihei! Åhh, da kan jeg sitte meg å puste inn. I dag har jeg stresset med ditt og datt, har ryddet i klærne mine, har ryddet rommet, trent og sist me nikke minst blitt ferdig med å lage musikken til musikkprosjektet vårt (kommer sikkert musikkvideo snart). Og ellers så har jeg hatt en kjempefin helg, og kost meg masse med venner! 

Hva har du gjort idag?

New in

sko//adidas superstar    genser//BikBok

10 ting som gjør meg glad

Ski: Jeg elsker å stå på ski, med perfekt føre, perfekt sikt og alt det avnde som følger med! 

Musikk: Jeg elsker musikk og det er noe av det beste jeg vet! Elsker Beatles og de gjør meg bare veldig glad! 

Dyr: Har alltid elsket dyr, og de får meg alltid til å smile! 

Britisk: Alle som snakker britisk fanger meg. Det gjør meg så glad og jeg har utrolig lyst å bo i London i fremtiden! 

Cecilie: Hun er min beste venn og støtter meg i nesten alt, og hun gjør meg veldig glad! 

Lys: Jeg elsker å våkne opp til ett lyst rom fyllt med sollys, jeg elsker at det er lyst om kveldene og om morgenene.

♥ Venner, familie og hyggelige folk: Jeg elsker å være sammen med snille, hyggelige og morsomme folk! Jeg er utrolig utadvent og er avhengi av å være med folk! Friluftsliv: Jeg elsker å være ute, lage bål og bare nyte naturen på den måten. 

Farger: Blir sykt glad av masse farger, og er veldig glad i gul og rosa! 

Å bade: Å bade i fersktvann om sommeren er noe av det gøyeste å gjøre om sommeren! 

 

 

 

Trenger deres hjelp

Ja, da er jeg tilbake fra en fantastisk fin ferie I Jølster i Sogn og Fjordane. Vi har stått masse på ski, kost oss masse og spist masse snop! I dag har jeg egentlig ikke noen planer, jeg skal vell sikkert være med Cecilie, gå en tur i marken kanskje, lage smoothie osv.. Men nok om det, jeg trenger litt hjelp av dere, for jeg vil jo ha en gøy blogg! Så det jeg lurer på er hva dere syns er gøy å lese om på en blogg? Skriv hva som helst, uansett hvor dumt, rart eller meningsløst, for jeg er en superrar person og det bø kansje vises mer på bloggen?

Så, hva vil du lese på denne bloggen? 

Bestevenner

Hei igjen! Det er fortsatt Cecilie som sitter her å skriver, og i dag tenkte jeg å skrive fem tilfeldige fakta om både vennskapet til meg og Matilde, og om oss!

Vi elsker å diskutere med hverandre - Det høres kanskje litt rart ut, men vi diskuterer hele tiden og vi liker det. Mange kan sikkert oppfatte det som krangling, men vi vet hvor vi har hverandre, og det er bare veldig morsomt, egentlig. 

Radarpar - Det er noen som kaller oss radarparet,  fordi vi er så mye sammen, og vi har det så utrolig gøy ilag. Jeg er så utrolig takknemlig for at jeg og Matilde er venner. Hun er den snilleste, nydeligste og beste personen jeg kjenner. 


Vi er samme persontype -  Det er jo ikke helt sikkert, men vi har begge tatt en test tre ganger, og vi har fått det samme resultatet alle gangene. For de som ikke vet hva persontype vil si, så kan du finne testen her, og da kan du sikkert lese litt hva det vil si....hehe. 

Vi har ganske lik stemme -  Veldig random, men det er mange/noen som sier at vi har ganske lik stemme, det eneste er at vi har litt ulik "dialekt". En gang ringte moren til Matilde til hun, også var det jeg som snakket, men hun trodde det var Matilde. Haha, det var ganske morsomt. 

Vi er verdens beste bestevenner -  Det mener sikkert alle om seg og sin bestevenn, men jeg tror faktisk at vi er det, neida, joda, kanskje. 

inspo

Hei! Dette er Cecilie, bestevennen til Matilde, og jeg skal gjesteblogge her mens hun er i Jølster. Jeg vet ikke helt hvor mange innlegg det blir, men vi får se! I dag har jeg nesten ikke gjort noe, jeg har bare sittet i sengen og surfet på nettet, haha! ♥ Slenger bare med noen inspirasjonsbilder jeg satt sammen i sted:Ha en fortsatt god påske!

Les mer i arkivet » Mai 2015 » April 2015 » Mars 2015


Hei! Jeg heter Matilde, og er en femten år gammel jente som elsker å ta bilder! Her kan du lese om min hverdag, sminke, se bilder, mote og mye annet.

For kontakt:
Matsol09@gmail.comhits