SaturdaySøndag

Da var det søndag, og morsdag! I dag har jeg vært i kirken med farmoren min, og ellers øvd på manuset til musikalen som vi skal ha om 1 uke! Gleder meg! Senere i dag skal jeg ned til farmoren min sammen med familien min og onkel og tante og de og spise noe greier der, KOS! 

Hva skal du idag? 

lunch
Dette var da dagens lunch.. Den spiste jeg rett før jeg tok en buss med broren min og kjøpte morsdagsgave til imorgen! Videre i dag skal jeg ned til farmoren min, og være med fetteren min ( en av mine beste venner) og se en film eller noe, kos! 

Hva har du gjort/skal du gjøre i dag? 

Nyheter fra LUSH

ÅÅÅ, elsker lush!! Har kjøpt meg noen nye ting derfra som jeg gleder meg kjempemye til å prøve. Og tar gjerne imot tips til hva jeg bør prøve ut ♥ 

Har du prøvd disse? Har du noen favoritter fra LUSH? 

Swanlake

første februar

Da var det første februar, haha, føler det nettopp var jul.. Men denne måneden kommer til å bli kjempegøy! Jeg tror jeg skal stå på ski 2 ganger, jeg skal i 4 bursdager, det er valentines day, vi skal ha musikaluke, jeg får besøk av en venninne, og mye mer! Gleder meg sykt til alt dette!! Elsker februar, elsker når det skjer mye! 

Hva skal du i februar?

Les mer i arkivet » Mai 2015 » April 2015 » Mars 2015


Hei! Jeg heter Matilde, og er en femten år gammel jente som elsker å ta bilder! Her kan du lese om min hverdag, sminke, se bilder, mote og mye annet.

For kontakt:
Matsol09@gmail.comhits