Inspiration - hair


Ååå, eslker å se på sånne hårfrisyrer! Synest det er såå kult, ihvertfall rosa hår! ÅÅ, skal prøve å farge håret rosa en gang, bare vent! 

today's inspiration


         Tips til hva jeg kan blogge om? 

Fin søndag

Da har jeg nettopp kommet hjem fra et kjemekoselig måltid på zupperia! Det var utrolig gøy, og maten der smakte kjempegodt. Jeg spiste en kyllingsuppe med zafran, og den er virkelig til å anbefale. Jeg vet at thaisuppene der også er veldig gode. Så neste gang du er på supperia bør du prøve en av de. 


Har du vært på zupperia før? 

Smoothie and eggs


Da var det søndag, siste dagen i uken.. Jeg elsker søndagsmorgenene, da får jeg tid til å lage en god frokost å nyte den lenge.. Nå sitter jeg og spiser noen hjerteformede egg og blogger om de, haha! Jeg fikk en sånn hjerteformet liten søt form i kalenderen i desember, så er veldig fornøyd med den! Videre i dag skal jeg på café med noen flotte folk å planlegge noe greier for morgendagen.. (Skal være en slags lrer, haha) Tar sikkert med meg kameraet, så det blir noen bilder på bloggen senere! 

Hva skal du gjøre i dag? 

kos

I dag har jeg hatt en kjempefin dag! Det var utrolig koselig å dra på shopping med søsteren min. Vi spiste en kjempegod lunch på solbrød og shoppet klær til Andrea (søss). Hun ble veldig glad, og jeg elsker å gjøre andre glad! Når jeg ko hjem, dro jeg bort til en bekjent og tok noen bilder av han til noe jobbgreier, og det var egentlig bare gøy fordi jeg elsker å ta bilder! Akkuratt nå har vi besøk av kusinen min og familien hennes, og det er bare kos. 

Hva har du gjort i dag? 

Orange morning


God morgen søtinger! Nå reiser jeg snart for å "shoppe" med lillesøsteren min på 8.. Det kan bli veldig gøy, og kanskje litt slitsomt? Bussen går snart, så jeg får ikke tid til å si så mye mer, men blogger mer senere i dag! Hade :*

Hva skal du gjøre i dag? 

sunn inspirasjon//weheartitFredag

Ååå.. Endelig fredag, etter en lang og hektisk uke er det endelig fredag. Denn euken har vert helt utmattende, jeg ble rett og slett syk. Jeg gikk på jobb klokken kvart over 6 i dag tidlig og så var det rett på audition til musikalen vi skal ha i 10, og da var jeg helt utslitt, så jeg gikk hjem. Dte tror jeg var veldig lurt. Jeg fikk hvilt meg og føler meg mye bedre allerede. I 5-6 tiden spiste vi taco, som jeg ikke er så glad i, men det var faktisk kjempegodt i dag! 

Hva har du gjort/skal du gjøre i dag? 

the end of 2014


 

//iphone 5s

fornøyd

Hei alle sammen, eller dere er ikke så mange dere som leser denne bloggen, men jeg er utrolig glad for at dere som leser den gidder å lese den uansett. Dere gir meg energi til å ta bilder å blogge, og nå skal jeg virkelig begynne å blogge så ofte jeg kan.

Men nok om det, jeg skulle jo bare fortelle litt om dagen min i dag. det har egentlig bare vert en helt normal dag i dag, utenom at jeg fikk vite hva fag jeg kom opp i på muntlig prøve eksamen. Jeg kom opp i Naturfag, noe som jeg bare er helt utrolig glad for, fordi det er favorittfaget mitt og jeg har 6'er i det! Stolt, neida, haha.. Men er veldig fornøyd med det. Videre i dag skal jeg trene og sortere flasker til inntekt for skoleturen, det kan bli gøy? 

Hva har du gjort/skal du gjøre i dag? 

Les mer i arkivet » Mai 2015 » April 2015 » Mars 2015


Hei! Jeg heter Matilde, og er en femten år gammel jente som elsker å ta bilder! Her kan du lese om min hverdag, sminke, se bilder, mote og mye annet.

For kontakt:
Matsol09@gmail.comhits