InspirationInspiration


  
 
 
Trenger deres hjelp

Ja, da er jeg tilbake fra en fantastisk fin ferie I Jølster i Sogn og Fjordane. Vi har stått masse på ski, kost oss masse og spist masse snop! I dag har jeg egentlig ikke noen planer, jeg skal vell sikkert være med Cecilie, gå en tur i marken kanskje, lage smoothie osv.. Men nok om det, jeg trenger litt hjelp av dere, for jeg vil jo ha en gøy blogg! Så det jeg lurer på er hva dere syns er gøy å lese om på en blogg? Skriv hva som helst, uansett hvor dumt, rart eller meningsløst, for jeg er en superrar person og det bø kansje vises mer på bloggen?

Så, hva vil du lese på denne bloggen? 

inspo

Hei! Dette er Cecilie, bestevennen til Matilde, og jeg skal gjesteblogge her mens hun er i Jølster. Jeg vet ikke helt hvor mange innlegg det blir, men vi får se! I dag har jeg nesten ikke gjort noe, jeg har bare sittet i sengen og surfet på nettet, haha! ♥ Slenger bare med noen inspirasjonsbilder jeg satt sammen i sted:Ha en fortsatt god påske!

Morning inspiration

3 favorittblogger

Bildene er linket! 

SaturdayInspiration - hair


Ååå, eslker å se på sånne hårfrisyrer! Synest det er såå kult, ihvertfall rosa hår! ÅÅ, skal prøve å farge håret rosa en gang, bare vent! 

sunn inspirasjon//weheartitLes mer i arkivet » Juli 2015 » Juni 2015 » Mai 2015


Hei! Jeg heter Matilde, og er en femten år gammel jente som elsker å ta bilder! Her kan du lese om min hverdag, sminke, se bilder, mote og mye annet.

For kontakt:
Matsol09@gmail.comhits