Småkaker

KosHar hatt en superduper kveld med venner og familie! Vi koste oss med norske jordbær og is ( det beste om sommeren ^^) og spillte alias helt til nå, så begynner å bli litt lei av ord egentlig.. Tror jeg bare sier god natt! 

Norske jordbær

ÅÅÅ, nå kan jeg virkelig føle sommerfølelsen inni meg. Sitter jer og leser Vogue ( vil bli bedre i Engelsk + at jeg trenger bedre stil) og spiser NORKE jordbær! Norkse jorbær er virkelig de beste. De gir meg så mye sommerglede. Minner meg om da vi var små på besøk hos slektningene våre i kristiansand og vi gikk og plukker jordbær i åkeren, savn! Nå skal jeg ned å lage middag med broren min til foreldrene våre kommer hjem, ikke noe særlig spennende på menyen, blir taco siden papa elsker det så høyt :/ ( jeg er ikke glad i det) haha! Så vi snakkes! 

Hva har du gjort idag? 

London

Heihei! Ja, da var jeg hjemme fra London, (kom hjem for ca 2 dager siden) den beste byen i verden! Hadde det utrolig gøy, faktisk så gøy at jeg nesten glemte å ta bilder (trist).  Jeg bodde på et utrolig fint hotell (Hilton Metropole) i Edgewere road, det hadde selfølgelig alt uten internett så jeg fikk ikke blogget noe. Men nå skal jeg prøve å blogge daglig. 

Vi opplevde utrolig mye gøy i London. Vi var i WB studos ( Harry Potter studioene), på musikal, vi shoppet (alt for mye) og jeg møtte en av mine beste veninner, suzanne, i Oxford Street (Utrooolig gøy). Kommer bilder fra WB studios senere. 

Har du noen gang vært i London? 

Turist i egen by

Ja, da var det tid for å fortelle litt om dagen. I dag har jeg vært total turit i egen by! Har kost meg med familie fra østlandet på akvariet, og vi har gått litt rundt og sett i by'n.. Det var utrolig koselig, når jeg kom hjem så jeg litt på serier og koste meg i den nye sofaen på rommet.. Haha! 


Hva har du gjort idag? (egentlig igår siden klokken er over ett) 

Sommerferie!

Ja, da var det endelig sommerferie og jeg er ferdig med 10 år på skolen! Var utrolig trist å måtte si hade til klassen og skolen, men kjenner det skal bli gøy å gå på en ny skole også! De to siste dagene har gått mest utpå grilling og bading med venner, veldig kjekt!

Grunnen til at jeg ikke har blogget så mye i det siste er fordi jeg var i polen, og tok jo ikke macen med, men det kommer kanskje noen bilder fra turen senere! I sommer har jeg lite planet utenom jobb, UL, London og venner. Men er ganske fornøyd med de planene! Hva skal du gjøre i sommer? 

Lunch

Heihei! Idag har vi faktisk fri, så nyter dagen med sol her hjemme! Har nettopp spist litt lunch med de to søskene mine, og skal møte Cecilie senere i dag for å lage en video til ungdommsklubben vi går på. Det blir utrolig gøy, det er alltid gøy å være med hun. Og senere skal jeg på korøving og et møte etter det igjen! ÅÅÅ, forresten skal hente pakken min fra iHerb idag, gleder meg! Blir kanskje en video om produktene senere? 

Hva har du gjort/skal du gjøre i dag? 

ferdig med eksamen

Ja, da var jeg ferdig med eksamen! Det er helt sykt hvor fort tiden har gått! Kan ikke tenke at jeg er ferdig med ungdommsskolen. Haha! Følte det gikk ganske dårlig da, men jaja, har kommet inn på skole uansett.. Men da har vi bare en prøve igjen før vi skal på klassetur til Polen/Tyskland, så jeg får sikkert litt mer tid til bloggen. 
Nå sitter jeg her og spiser jordbær og is! Nam! Skal treffe noen venner ikveld og se film, kommer il å bli kos!  

Hva gjør du ikveld? 

 

Mandagsmorgen

Ja, da var det skole igjen! Nå sitter jeg bare her med mattebøkene mine og drikker smoothie, haha! Øver ti matteprøve heletiden når, kanskje litt sent å begynne å jobbe med matte 3 dager før prøven? Men jaja, det er noen som har spurt meg hva jeg har i mine smoothies, og tenkte å kanskje lage ett innlegg om det senere, har kjøpt noen greier på iherb som jeg tenkte å prøve ut i smoothien :) 

Hva skal du gjøre idag?

Ut på tur aldri sur

I dag har jeg vert med 4 av de beste jentene i verden og jobbet med musikkprosjektet vi har på skolen, og det har egentlig vert veldig gøy! Vi koste oss med pizza, snakking og har spilt inn musikkvideo, så det blir sikkert veldig bra! Nå sitter jeg bare her med mamma og pappa og ser på TV. Morgendagen går vell til øving til mattetentamen og bloggen :) Kanskje jeg skal lage en video, om jeg skal det, har du tips til hva jeg kan lage video om? 


Hva har du gjort idag? 

En god start på dagen

Hei! Ja, da er det dagen for norsktentamen! Sykt gøy altså, neida, men føler meg faktisk ganske klar!

Hva skal du gjøre idag? 

stappfull dag

Heihei! Åhh, da kan jeg sitte meg å puste inn. I dag har jeg stresset med ditt og datt, har ryddet i klærne mine, har ryddet rommet, trent og sist me nikke minst blitt ferdig med å lage musikken til musikkprosjektet vårt (kommer sikkert musikkvideo snart). Og ellers så har jeg hatt en kjempefin helg, og kost meg masse med venner! 

Hva har du gjort idag?

New in

sko//adidas superstar    genser//BikBok

påskeferie

Ja, da var det endelig påskeferie! Jeg startet ferien med å hjelpe til i barnebesøket til lillesøsteren min med en venninne som var utrolig koselig, og gøy! Nå sitter jeg egentlig bare og laster ned en episode av grimm som er min favorittserie, og gleder meg vildt til å se den siste episoden! Senere i dag skal jeg og noen ande venniner bor til Suzanne for å spise god mat og se barbiefilm, haha det bare fristet å se det! Så det gleder jeg meg veldig til! 


Så ja, her ler jeg, neida haha! 

 

Hva har du gjort/skal du gjøre i dag? 

21.03.2015

Da drar jeg en tur på kino, det blir nok noen bilder der også! Skal kose meg mye, håper dere også gjør det! Videre ikveld skal jeg i bursdagsbesøk (igjen). Det blir sikkert kjempegøy, kommer sikkert til å blogge om det også! 

Hva skal du gjøre idag? 

fredagskveldenJa, igår var jeg i bursdag til vakreste synne (hun er ikke med på noen av bilden :/ ) Det var supergøy! Vi hadde stelt istand et suprise party for hun og hun sjønte ikke noenting, så det var gøy! Vi koste oss og snakket, danset, sang, spiste, snakket , snakket og snakket litt mer! 

Hva gjorde du på igår? 

røde bær

haha, kul overskrift liksom da.. Har med meg suzanne i dag også (i hjørnet på det ene bildet) vi gjør lekser! Sykt gøy altså.. Men vi skal prøve å gjøre det beste ut av det haha! 

Hva skal du i dag? 

 

Today


Hei! Idag har jeg hatt en finfin dag med disse fantastiske jentene! (Suzanne og Cecilie) Vi har bare kost oss.. Vi har tatt litt bilder, spillt litt musikk, spist pizza og litt annet. Etter det var vi på kor og hadde det kjempekjekt der! 

Hva har du gjort idag? 

Kos


Idag har jeg faktisk vært hjemme fra skolen, fordi jeg var syk, så satt hjemme og så på TV og var på pc-en. Så kom mamma hjem og vi spiste middag og etter det lagde hun kakao til oss.. Det var kjempekoselig! Akkuratt nå klarer jeg ikke la være å tenke på dagene som kommer, med prøveeksamen.. ÅÅ, stress! Vi har hatt 2 uker proppfulle med prøver, og så skal vi ha prøveeksamen, så kommer tentamen og så eksamen, det er så stress! Det spm er deilig å tenke på er a jeg har kommet inn på Danielsen, og det var det jeg ønsket, så det er veldig deilig.. 

Hva har du gjort idag? 

Søndag

Da var det søndag, og morsdag! I dag har jeg vært i kirken med farmoren min, og ellers øvd på manuset til musikalen som vi skal ha om 1 uke! Gleder meg! Senere i dag skal jeg ned til farmoren min sammen med familien min og onkel og tante og de og spise noe greier der, KOS! 

Hva skal du idag? 

lunch
Dette var da dagens lunch.. Den spiste jeg rett før jeg tok en buss med broren min og kjøpte morsdagsgave til imorgen! Videre i dag skal jeg ned til farmoren min, og være med fetteren min ( en av mine beste venner) og se en film eller noe, kos! 

Hva har du gjort/skal du gjøre i dag? 

Nyheter fra LUSH

ÅÅÅ, elsker lush!! Har kjøpt meg noen nye ting derfra som jeg gleder meg kjempemye til å prøve. Og tar gjerne imot tips til hva jeg bør prøve ut ♥ 

Har du prøvd disse? Har du noen favoritter fra LUSH? 

Fin søndag

Da har jeg nettopp kommet hjem fra et kjemekoselig måltid på zupperia! Det var utrolig gøy, og maten der smakte kjempegodt. Jeg spiste en kyllingsuppe med zafran, og den er virkelig til å anbefale. Jeg vet at thaisuppene der også er veldig gode. Så neste gang du er på supperia bør du prøve en av de. 


Har du vært på zupperia før? 

Smoothie and eggs


Da var det søndag, siste dagen i uken.. Jeg elsker søndagsmorgenene, da får jeg tid til å lage en god frokost å nyte den lenge.. Nå sitter jeg og spiser noen hjerteformede egg og blogger om de, haha! Jeg fikk en sånn hjerteformet liten søt form i kalenderen i desember, så er veldig fornøyd med den! Videre i dag skal jeg på café med noen flotte folk å planlegge noe greier for morgendagen.. (Skal være en slags lrer, haha) Tar sikkert med meg kameraet, så det blir noen bilder på bloggen senere! 

Hva skal du gjøre i dag? 

kos

I dag har jeg hatt en kjempefin dag! Det var utrolig koselig å dra på shopping med søsteren min. Vi spiste en kjempegod lunch på solbrød og shoppet klær til Andrea (søss). Hun ble veldig glad, og jeg elsker å gjøre andre glad! Når jeg ko hjem, dro jeg bort til en bekjent og tok noen bilder av han til noe jobbgreier, og det var egentlig bare gøy fordi jeg elsker å ta bilder! Akkuratt nå har vi besøk av kusinen min og familien hennes, og det er bare kos. 

Hva har du gjort i dag? 

Orange morning


God morgen søtinger! Nå reiser jeg snart for å "shoppe" med lillesøsteren min på 8.. Det kan bli veldig gøy, og kanskje litt slitsomt? Bussen går snart, så jeg får ikke tid til å si så mye mer, men blogger mer senere i dag! Hade :*

Hva skal du gjøre i dag? 

Fredag

Ååå.. Endelig fredag, etter en lang og hektisk uke er det endelig fredag. Denn euken har vert helt utmattende, jeg ble rett og slett syk. Jeg gikk på jobb klokken kvart over 6 i dag tidlig og så var det rett på audition til musikalen vi skal ha i 10, og da var jeg helt utslitt, så jeg gikk hjem. Dte tror jeg var veldig lurt. Jeg fikk hvilt meg og føler meg mye bedre allerede. I 5-6 tiden spiste vi taco, som jeg ikke er så glad i, men det var faktisk kjempegodt i dag! 

Hva har du gjort/skal du gjøre i dag? 

fornøyd

Hei alle sammen, eller dere er ikke så mange dere som leser denne bloggen, men jeg er utrolig glad for at dere som leser den gidder å lese den uansett. Dere gir meg energi til å ta bilder å blogge, og nå skal jeg virkelig begynne å blogge så ofte jeg kan.

Men nok om det, jeg skulle jo bare fortelle litt om dagen min i dag. det har egentlig bare vert en helt normal dag i dag, utenom at jeg fikk vite hva fag jeg kom opp i på muntlig prøve eksamen. Jeg kom opp i Naturfag, noe som jeg bare er helt utrolig glad for, fordi det er favorittfaget mitt og jeg har 6'er i det! Stolt, neida, haha.. Men er veldig fornøyd med det. Videre i dag skal jeg trene og sortere flasker til inntekt for skoleturen, det kan bli gøy? 

Hva har du gjort/skal du gjøre i dag? 

dagen etter

I går var en helt fantastisk dag! Jeg fikk kjempemange fine ting, var med venner og familie og vi storkoste oss. Den gaven jeg er mest fornøyd med er vel den nye macen. Men den var julegave/bursdagsgave og jeg betalte litt selv, uten at jeg visste det faktisk.. Også fikk jeg en gul vannflaske av nissen, og jeg elsker gul mer enn noe annet, neida (joda). Så jeg er superfornøyd med alt.. Kommer kanskje et innlegg senere der jeg viser litt mer av tingene jeg fikk, så bare følg med. 

 
Fikk du noe fint til jul? 

22.

Da er det bare 2 dager igjen til jul! Gleder meg noe helt sinnsykt. Har egentlig ikke noe julestemning, og jeg hater å ikke ha det, menmen.. Jeg får håpe at jeg snart får det.

I dag skal jeg en tur til byen og bli ferdig med julegavene. Hva skal du gjøre i dag? 

Les mer i arkivet » Juli 2015 » Juni 2015 » Mai 2015


Hei! Jeg heter Matilde, og er en femten år gammel jente som elsker å ta bilder! Her kan du lese om min hverdag, sminke, se bilder, mote og mye annet.

For kontakt:
Matsol09@gmail.comhits