Produkter jeg må ha


Jeg ELSKER sminke, og synest egentlig jeg trenger alt jeg har i sminkemappen, men så tenkte jeg gjennom hva jeg egentlig faktisk er avhengi av, og kom frem til 4 produkter (fem med kosten) jeg bruker hver eneste gang jeg sminker meg (ikke akkuratt disse produktene, men sånn som øyenskygge, må ikke være denne øyenskyggen) 

 Mascara er noe jeg virkelig elsker. Mine vipper er velidg lyse helt ytterst og ser dermed veldig korte ut, uten mascara, så den gjør virkelig vippene mine 1000 ganger finere. Min favorittmascara er den du ser på bildet, Benefit - They're real, den er bare perfekt! 

♥ Øyenskygge! Jeg elsker øyenskygge og bruker det hver dag. ( får sykt oljete øyelokk uten øyenskygge) Synest det er så gøy å ta på øyenskygge, prøve nye måter å gjøre det på og nye looker. Mitt favorittpalett er Urban Decay - Naked 2. Den har så mange nude farger som ser naturlig ut, men også mange farger som kan brukes om du vil pynte deg. 

Concealer er virkelig et must have produkt for meg. Jeg bruker selfølgelig dette til å dekke over urenheter og ofte til highlighting. 

Pudder. Når jeg bruker concealer så får jeg ganske oljete hud og har egentlig ganske oljete hud uten concealer også, så trenger et godt pudder for å holde huden matt. Derfor bruker jeg Rimmel - Stay Matte pudderet, og jeg elsker det. Tror jeg kjøpte 5 stk når jeg var i London? ( de selger de ikke i Norge lenger). Og for å bruke dette fantastiske pudderet trenger jeg en god pudderkost, og min favoritt er pudderkosten fra kicks. 

Er det noen produkter fra sminkemappen du ikke klarer deg uten? 

7 kommentarer

Malene Olsen

21.07.2015 kl.11:27

Har egentlig sluttet med sminke men hender at jeg bruker bareminerals pudderet. Det er virkelig bra!

Sandra

21.07.2015 kl.12:03

Har samme pudder som jeg nettopp kjøpte da jeg var i London, og liker det veldig godt :)

Maria Bergheim

21.07.2015 kl.12:08

Fine produkter!

Sofie-Amunda

21.07.2015 kl.14:26

Så fine produkter :)

siribokoholiker

21.07.2015 kl.17:55

Jeg merker at jeg er veeeldig avhengig av maskara, eyeliner og concealer :D må ha produktene mine, hehe.

- Siri

M A T I L D E

21.07.2015 kl.23:29

siribokoholiker: Ja, er ganske avhengi av eyeliner også.. :)

M A T I L D E

21.07.2015 kl.23:30

Sandra: Ja, det er sykt bra!

Skriv en ny kommentarHei! Jeg heter Matilde, og er en femten år gammel jente som elsker å ta bilder! Her kan du lese om min hverdag, sminke, se bilder, mote og mye annet.

For kontakt:
Matsol09@gmail.comhits