Almond oil


I det siste har jeg tenkt mye på hvilke produkter jeg bruker til hår og hud og har prøvd å bruke naturlige produkter. Et av mine produkter er Almond oil, og jeg elsker det! Almond oil er bra for både hår og hud. 

Oljen gir deg både myk og ren hud og den er god om du har tørr hud (vil også anbefale olivenolje om du har tørr hud). Det er en naturlig olje som kan brukes til alle, til og med små barn. Den er laget av ubehandlede mandler som er presset sammen, og er derfor ikke anbefalt til folk med veldig sterk allergi for mandler. Det er ulike måder å bruke oljen på, men jeg bruker den etter jeg har "tatt bort sminken" med sminkeservietter og i håret før jeg dusjer. 

Ansiktsrens: 

Du tror kansje at sminkeserviettene tar bort all sminken, men nei, de er ikke så god som på reklamen. Men almond oil, er veldig god til å rense ansiktet med. Det finns ulike typer almond oil, om du ønsker en som renser porene, må du kjøpe sweet almon oil. Jeg er helt overrasket over hvor god oljen er til å rense ansiktet.

Men hvordan skal du gjøre det? 

Det er ikke vanskeligere enn at du tar en bommullspad og tar bittelitt olje (ikke mye, ca 1/3 T - skje, kan ta mer om ikke det hjelper da) på paden og "vasker" ansiktet med den. Den vil ta bort sminken som fortsatt sitter i huden. Du vil se forskjell. Jeg bruker det av og til på dager jeg ikke har brukt sminke. Det er mye skit i luften og dette viser seg når jeg stryker paden over ansiktet, for oljen tar virkelig bort alt. 

Det eneste som kan være litt negativt, er at den kan svi og klø litt noen ganger, men dette skjer sjeldent. 

Til håret: 

Jeg sa tidligere i innlegget at jeg også brukte det til håret. Oljen gir et mykere og mer glansfullt hår. Det eneste du trenger å gjøre for at dette skal skje, er å ta litt olje på hendene og føre det i håret. Du kan ta det overalt i håret men ikke oppe i håret, for da blir det veldig fett. Du tar det i ca 5 min før du dusjer, slik at oljen kan trekke inn i håret. Så dusjer du helt vanlig, men vil anbefale å dusje håret men kaldt vann, om du vil slite minst mulig på håret. Vil ogå anbefale å la balsamen virke 2 min. i håret. 

Hvor får du kjøpt den? 

Du får kjøpt Almond oil mansge steder, både på nettet, i drugstores (superdrug, Rossman osv) og på butikker som global food. Jeg kjøpte min nyeste fra et merke som heter cococare og fikk tak i den far iHerb.com (link) , men den er visst veldig billig på Global food. Her er min olje: Har du noen gang prøvd almond oil? Isåfall, hva synest du? 

 

 

 

2 kommentarer

Julie Storlien

01.07.2015 kl.17:55

Fint innlegg :D

M A T I L D E

01.07.2015 kl.19:00

Julie Storlien: Takk!

Skriv en ny kommentarHei! Jeg heter Matilde, og er en femten år gammel jente som elsker å ta bilder! Her kan du lese om min hverdag, sminke, se bilder, mote og mye annet.

For kontakt:
Matsol09@gmail.comhits